Si seguiu el món del SEO hispà és rar que no us hàgiu trobat amb les sigles TSA més d’una vegada en els últims dos mesos, ja que és la nova tendència a l’hora de guanyar diners, tendència que devem a la ment de Romuald Fons, un SEO català que és l’inventor del terme.

El TSA és una i-commerce d’afiliació

Sota les sigles TSA s’amaga un i-commerce, però no un com els que coneixem, on venem els nostres productes al client final, sinó una tenda d’afiliats amb Amazon, és a dir, que fem d’intermediaris entre Amazon i el client final i ens portem una comissió, que varia depenent del producte que estiguem venent.
Les comissions no són molt altes, guanyaríem molt més venent els nostres propis productes, però la inversió és mínima i a més no hem d’ocupar-nos de gens, ja que Amazon ho fa tot per nosaltres. L’única cosa que hem de fer és mostrar el producte i fer el possible perquè el client ho compri en Amazon.

Posicionar un i-commerce no era gairebé missió impossible?

Estic segur que algun lector ja estarà pensant que posicionar un i-commerce és gairebé impossible avui dia, tret que empris milers d’euros en SEO, però la “gràcia” del TSA és que es posiciona de manera molt senzilla.
El “truc” està a fer un bon estudi de paraules clau triant keys amb competència baixa i mitjana, paraules amb un ventall de cerques que van des de cent mensuals a milers d’elles.
Triar aquest tipus de paraules clau fa que posicionar no sigui complicat, menys quan fem linkbuilding intern, de manera que anem enllaçant des de les paraules clau amb menys cerques a les quals més tenen, de manera que aquelles paraules clau amb més cerques reben molts enllaços interns.

Es pot posicionar sense links externs

Si es fa un bon estudi de paraules clau es pot posicionar sense gastar un euro en linkbuilding, de manera que un TSA s’amortitza de seguida i ens pot donar uns diners passius que ens ve molt bé a final de mes.
De tota manera, gens ens impedeix crear-li alguns bons enllaços, ja sigui en webs nostres o pagant, perquè posicioni més de pressa o ho faci si hem triat algunes paraules clau amb una competència més dura.

T’animo a provar-ho ja que et pot donar beneficis de seguida

No et vas a fer ric amb un TSA, ja que les comissions de Amazon són baixes, però t’animo al fet que facis la prova, ja que et pot generar uns bons ingressos a fi de mes, uns ingressos passius ja que una vegada que es munta amb prou feines cal tocar-ho durant mesos.
A més, si posiciones per paraules clau amb bastants visites, també pots posar Adsense, ja que és compatible amb el sistema d’afilats de Amazon, per la qual cosa pots guanyar diners a través de dues fonts diferents.

The following two tabs change content below.

cmvillalonga

Sóc Cristian, un expert en infoproductos que embeno a través de diverses plataformes. Em centro sobretot en el màrqueting online, un camp que conec bé i en el qual ja estic posicionat com a expert. Gràcies a aquests infoproductos porto una vida relaxada, sent el meu propi cap i amb un bon sou, un somni fet realitat gràcies a Internet.